Back To Top
Image Alt

Razgledavanje podmorja

  /    /  Razgledavanje podmorja

Razgledavanje podmorja

Zaronite u našu polupodmornicu i upotpunite svoj odmor u Umagu novim i jedinstvenim iskustvom. Ova jedinstvena avantura istražuje ljepotu jadranskog morskog života i nudi spektakularan pogled na raznolikost podvodne flore i faune.

Polupodmornica predstavlja novost u ponudi turističke brodske flote u Istri, koja će promijeniti vaše pogled s dna Jadrana. Možete birati između dnevne ili noćne vožnje u modernoj kabini dizajniranoj za ovu kreativnu i inovativnu avanturu.

Osnovni je cilj zabaviti djecu i odrasle, ali i educirati ih o raznolikosti biljnog i životinjskog svijeta Jadranskog mora. Gornji dio trupa podmornica je cijelo vrijeme iznad površine mora, dok je donji dio 1,3 m ispod površine mora. Nudi spektakularni pogled na ekosustav koji prema grubim procjenama uključuje više od 6000 primjeraka biljaka i životinja.

Razgledavanje podmorja u predivnom sunčanom danu ili noćnom vožnjom.

Možda ćete upravo vi biti odgovorni za otkriće sljedeće vrste i stvorit ćete iznimne nove uspomene u društvu svoje obitelji i prijatelja. Pridružite nam se u jedinstvenoj avanturi, sličnoj onoj kapetana Nema i poznate podmornice Nautilus iz romana Julesa Vernea, zaronite u more u atraktivnom i jedinstvenom iskustvu za vaš odmor u Umagu, jer je vaš osmijeh naše najveće zadovoljstvo.

vožnja polupodmornicom

  • cca 45 minuta
  • cca 30 minuta
  • ulaz besplatan
  • luka Umag, Sport Centar Park Umag

Galerija

lokacija

LA PERLA BEACH BAR

g.m.korporacija@gmail.com

DIVING CENTER SEA TURTLE

seaturtle.diving@gmail.com