Back To Top
Image Alt

Lokacije

Istražite sve naše lokacije i upoznajte našu kompletnu ponudu

NAŠE LOKACIJE

Upoznajte sve naše lokacije i sadržaje koje na njima nudimo. Provedite nezaboravno ljeto! Adrenalinske vožnje, jedrenje, ronjenje, izleti brodom, vožnje biciklom ili možda opuštanje uz more na ležaljci ispod suncobrana. Čekamo vas!
bike

BIKE POINT PUNTA

Za djecu i cijelu obitelj: idealan za kreativni odmor

U ponudi bicikle MTB, bicikle za djecu, dječje kacige i sjedalice, može se iznajmiti za 1 sat pa sve do ili za cijelo vrijeme Vašeg boravka, nudimo i servis bicikla.

point

BIKE POINT ISTRA GARDEN

Upoznajte Umag i okolicu u vožnji biciklom

U ponudi nudimo bicikle MTB za sport i rekreaciju potpunog doživljaja prirode ili za vaše potrebe kvalitetnog odmora. Nudimo i servis bicikla.

sport

SPORT CENTAR PUNTA

Veliki izbor sportova i zabave za djecu, mlade i odrasle

Rekreativci ili ljubitelji biciklizma, vodenih sportova, adrenalina u našom sportskom centru parka Punta imate veliku izbiru najama za vas, vašu djecu ili cijelu obitelj. Odlučite se za zabavnu sigurnost i mi ćemo vam omogućiti zabavu, koja nikad ne prestaje.

sun

SPORT CENTAR STELLA MARIS

Nezaboravna avanturistička ponuda za djecu i mlade u našem sport centru

Pridružite nam se i neka vaše dijete doživi najbolje ljetno iskustvo. Parasailing – let padobranom: nudimo tandem let, solo, za tri ili četiri osobe; vrhunac adrenalina, od 100m – 400m; panoramski let padobranom koji vuče gliser; pogled s visine na priobalje Umaga.

wind

SPORT CENTAR PARK UMAG

Od opuštajuće plovidbe, zabavnog ronjenja do adrenalinskih sportova

Windsurfing – škole jedrenja i windsurfinga: škola jedrenja nudi tečajeve na malim brodovima, katamaranima, od početničkog pa sve do najnaprednijih tečaja, kao za djecu i za odrasle.

sea

DIVING CENTAR SEA TURTLE

Nezaboravna avanturistička ponuda za djecu i mlade u našem sport centru

U ovlaštenom centru za ronjenje možete provesti aktivni odmor u morskim olupinama Gilda, Remorker, Coriolanus, kao i pličinama Crvenog vrha, Gobo, Piranoro, obala Saline...

beach

LA PERLA BEACH BAR

Opustite se i uživajte u našem beach baru

Beach Bar La Perla nalazi se na plaži Stella Maris i jedno je od omlijenih mjesta za osvježenje tijekom ljetnih dana. Savršeno je mjesto za opuštanje u mirnom ozračju.

rezervirajte svoje mjesto

Izaberite svoj sport, aktivnost ili razonodu na mnogobrojnim lokacijama koje vam nudimo.

LA PERLA BEACH BAR

g.m.korporacija@gmail.com

DIVING CENTER SEA TURTLE

seaturtle.diving@gmail.com