Back To Top
Image Alt

Adrenalinske vožnje

  /    /  Adrenalinske vožnje

Adrenalinske vožnje u ponudi

LET PADOBRANOM – nudimo tandem let, solo, za tri ili četiri osobe. Vrhunac adrenalina, od 100 m – 400 m panoramski let padobranom koji vuče gliser. Pogled s visine na priobalje Umaga. Obilježite svoje uspomene kupnjom fotografije ili video snimke za vrijeme vašeg super zabavnog adrenalinskog leta. Više info na našim sport Centar lokacijama.

SKIJANJE NA VODI – nudimo škole skijanja na lokacijama Sport Punta, Sport Stella Maris i Sport Park Umag. U ponudi možete izabrati tečaj probnog ili početničkog vodenog skijanja. Doživite zanimljivu rekreaciju kretanja na vodi uz pomoć glisera. Ovaj zabavni sport je prava atrakcija za sve osobe različitih dobnih skupina. Zabavite se vožnjom skija na vodi i savladajte u kratkom roku osnove rekreativca i čak do profesionalca.

JET BOAT RIDE – ova vožnja nudi poseban čar. Ako ste ovisnik o adrenalinu, brzoj vožnji i moru ne čekajte i pridružite se našoj priči. Mogućnost kupnje fotografije ili video snimke za vrijeme vaše najluđe vožnje ovog ljeta. Više info na našim sport Centar lokacijama.

TUBA – za vašu ljetnu zabavu smo vam pripremili veliku ponudu tuba za kotrljanje i skakanje na vodi. Garantiran smijeh, luda kombinacija uzbuđenja i ugodne vožnje za vas i vaše najbliže.

FLYBOARD – obavljanje sporta stojeći na dasci ili akrobacija pogonom kroz vodu i zrak. Vozač zaštićen kacigom i pojasom. Mogućnost kupnje fotografije ili video snimke za vrijeme vaše najluđe vožnje ovog ljeta. Više info na našim sport Centar lokacijama.

VODENI SKUTER – jet ski rekreacijsko vozilo za jednu do tri osoba (sjedeći). Vrhunska upravljivost i napredna sigurnost, koji pruža nezaboravan doživljaj na vodi, kao i puno adrenalina.

Nezaboravna avanturistička ponuda za djecu, mlade i odrasle u našim Sport Centrima.

VIDEO Let padobranom – parasailing

Nudimo tandem let, solo, za tri ili četiri osobe. Vrhunac adrenalina od 100m – 400m visine panoramskog leta nad Umagom.

  • max 180 kg
  • max 180 kg
  • max 180 kg
  • max 160 kg

Galerija – adrenalinske vožnje

lokacije sa adrenalinskim vožnjama

LA PERLA BEACH BAR

g.m.korporacija@gmail.com

DIVING CENTER SEA TURTLE

seaturtle.diving@gmail.com